5.4.14

Groetjes uit Korea!Annyeonghaseyooooo! Een live-uit-Korea-berichtje (hoera!) of beter gezegd: een berichtje live vanuit Suwon, een stadje op ongeveer een uur metro van Seoul. Aangezien ik hier bij een vriendin kan logeren werd ik vanochtend niet wakker op een (veel te hard) bed, maar op een matje op de (nog hardere) vloer. En weet je wat? Het sliep fantastisch. Ik snap niet echt waarom - Koreaanse vloeren zijn vast speciaal, ze worden in elk geval gruwelijk opgewarmd zodat het hier in huis net een sauna is - maar ik sliep goed dus.

De eerste twee dagen in Seoul waren fijn en natuurlijk een beetje gek. Naast het feit dat alles er eigenlijk heel gewoon is en ik enkel wanneer ik de enige Europeaan tussen alle Aziaten in de metro was besefte dat ik hier echt ben, ben ik vooral verbaasd over het feit dat de straten zo goed als leeg zijn. HOE kan dat in een stad met 10 miljoen inwoners (in een grootstedelijk gebied van 30 miljoen inwoners...) soms geen mens op straat is? Ik denk dat het de schuld is van de metro, al kan zich daar natuurlijk ook niet iedereen verstoppen.

Hoe dan ook: ik heb het fijn, beloof jullie alle verhalen en (echte) foto's als ik terug ben. En voor nu natuurlijk (meerdere) dagelijkse updates op Instagram. Doei!

5 opmerkingen:

 1. Het ziet er zo tof uit!! Ben benieuwd naar alle updates! Geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groetjes terug :) Geniet van de toiletten, de vloeren en alle mensen :) XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier nog! Ik vond het al leuk je foto's langs te zien komen op instagram, ben benieuwd naar de rest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er zoooo leuk uit, ook op je instagramfoto's, echt gaaf! Ik wil nu ook naar Korea!

  BeantwoordenVerwijderen