25.10.13

Lief reisdagboek, (2)

Omdat jullie allemaal zo leuk reageerden op mijn reisdagboek, op deze vrijdagochtend een kijkje in mijn twee "wereldboekjes". Niet met te veel woorden verder, maar wel wat inspiratie (hoop ik).

Voor de nieuwsgierigen: het zijn stukjes Londen, Stavanger, Wenen, Parijs, Reykjavík, Træna en Rotterdam.
  ❊ Hoe ziet jullie reisdagboek eruit? Of hoe zou je willen dat eruit zag? ❊

14 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan weer zeg! Lijkt me heerlijk om 'later' doorheen te bladeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zó, zo leuk Marlou! Ik wou vooral dat ik wat creatiever was met de bonnetjes, folders en plaatjes die ik meeneem tijdens m'n reis. Ze blijven in m'n tas zitten of ergens opgeborgen omdat ik ze eigenlijk nooit inplak... Daar zou ik meer een gewoonte van moeten/willen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Vriendin van mij maakt ook reisdagboekjes en deze zien er ook altijd geweldig uit! Helaas neem ik zelf er geen tijd voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben echt te lui om dat bij te houden :') maar supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er echt zo leuk uit! Ik heb zo'n boekje ook op m'n verlanglijstje staan inmiddels, geïnspireerd door al jouw reisboekjesblogs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh Marlou, ik word altijd zo blij van jouw boekjes! Zo leuk voor later. Ik neem me ook altijd voor om zulke boekjes te maken, maar het komt er dan steeds weer niet van. Ben stiekem jaloers op je dat jij het wel gewoon doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh wat een mooie boekjes! In die van mij staat alleen tekst, heel veel tekst haha. Alle kaartjes, folders, plattegronden, bonnetjes en andere dingen neem ik los mee, maar dit is veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk!
  Ik bewaar altijd wel alles (bonnetjes e.d.), maar plak het nooit in :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk om naar te kijken! Ik doe het precies (ongeveer) zo :) Inmiddels al weer twee journals erbij sinds de laatste keer dat ik daarover blogde...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk! Meer foto's mogen altijd hihi!
  Ik ben er een tijdje terug ook 1 begonnen maar loop al weer lekker achter.. Ik ben niet zo goed in het bijhouden van een reisdagboek, wat eigenlijk best wel jammer is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, awesome! Volgens mij heb je / heeft u niet minder dan 200 followers maar toch heb ik je / u genomineerd voor de Liebster Award! Als je / u nog niet weet wat dat inhoudt, kan je / kunt u even op mijn blog kijken voor de vragen en de uitleg.

  Veel succes!
  Kaajtje (www.kaajtje.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh hier hou ik van wat ontzettend gaaf gedaan. !! heel tof ziet er goed uit. leuke blog heb je! Http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg leuk om te zien, je hebt er hele kunstwerkjes van gemaakt! Mijn reisdagboek van Thailand leek hier wel op. Ik had toen Pritt mee op reis en een schaar en veel verschillende kleuren stiften. Inmiddels bestaat mijn dagboek alleen uit tekst. Toch wel jammer, ik mis die gezellige plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zit nog steeds in mijn hoofd met het idee om alle kaartjes en weet ik het wat voor prularia ik nog meer heb verzamelt toch nog in te plakken in een boekje. Maar ik heb er geen tijd voor. Goed idee om dat in het vervolg al tijdens de reis een beetje bij te houden, want dit ziet er zo gaaf uit! Echte kunstwerkjes.

  BeantwoordenVerwijderen