Contact & Samenwerking

Sinds de zomer van 2013 deel ik op deze blog mijn ervaringen op reis. Dit zijn écht mijn eigen ervaringen, grotendeels opgeschreven omdat ik het leuk vind om tips en mooie plekken te delen. Ook wanneer ik word uitgenodigd om een nieuw hostel of een hotspot te bezoeken blijf ik mijn eerlijke mening delen.

Met een achtergrond als Scandinaviste en plannen om naar Oslo te verhuizen komt Scandinavië op 'Marlou reist' natuurlijk veel aan bod, maar ik sta open voor alle bestemmingen. Zon, zee en strand is niet helemaal (of eigenlijk: helemaal niet) mijn ding; ruige natuur, kleine(re) steden en plekken die de massa nog niet ontdekt lijkt te hebben bezoek ik daarentegen maar al te graag.

Zie je een samenwerking wel zitten? Zou je me je nieuwe hostel, restaurant of koffiehuisje willen laten testen? Heb je een vraag over een bestemming waar ik ben geweest? Is er een artikel wat je me graag zou zien schrijven? Zoek je een vertaalster van of naar het Noors? Of wil je me iets anders vragen of gewoon iets aan me kwijt? Dat kan op verschillende manieren:

mail / twitter / facebook / instagram / linkedin

Je naam:

Je e-mailadres: *

Je bericht: *